Say It With a Cake!

KAKUT

KAKKUMME

Erikoiskäsityön huippuosaamista!

Say It With a Cake! on tilausleipomo, jota pyörittää Kakkumuijanakin tunnettu itseoppinut leipuri.

Tilaaminen onnistuu puhelimitse tai sähköpostitse. Tarvittavia tietoja tilausta varten ovat ajankohta, henkilömäärä, mahdolliset allergiat sekä ruokarajoitteet sekä toiveet kakun makumaailmaa sekä ulkonäköä kohtaan. Jokainen kakku suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Kakut ovat gluteenittomia, mutta myös muut allergiat sekä ruokavaliot voidaan ottaa huomioon.

Kakkujen ympärille voidaan rakentaa myös näyttäviä jälkiruokakokonaisuuksia.

kakut2
Say It With a Cake!

Tilaaminen

Tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta myös viime hetken tilaukset ovat ajoittain mahdollisia. Tilaaminen onnistuu sähköpostitse, puhelimitse tai nettisivujen kautta. Huomioi, että tilaus on voimassa vasta saatuasi vahvistuksen sähköpostiiisi. Lomaketta täyttäessä arvio kysytyistä tiedoista on riittävä. Jokainen kakku suunnitellaan makumaailmasta lähtien ulkonäköön asti yhdessä asiakkaan kanssa.

Tilauksen peruuttaminen

Alle 50 henkeä koskevan tilauksen voi peruuttaa kuluitta kahta viikkoa ennen tilauksen ajankohtaa. Tämän jälkeen peruutuksesta laskutetaan 20% tilauksen hinnasta. Sairastapauksissa voidaan peruutuksesta sopia kuitenkin tapauskohtaisesti.

Hinnoittelu

Kakun hinta määräytyy käytettyjen raaka-aineiden sekä koristelun mukaan. Minimiveloitus on 50 €. Kakkujen koot kulkevat 10 hengestä ylöspäin aina viiden hengen välein. Myös neljän ja kuuden hengen kakkuja on mahdollista tilata.

Nouto ja toimitus

Kakkujen nouto tapahtuu ensisijaisesti Lauttasaaresta Vattuniemestä tai vaihtoehtoisesti Helsingin Kaivohuoneelta. Toimituksista voidaan myös sopia tilauskohtaisesti.

Maku

Sesongin mukaan vaihtuvia valmiita makuyhdistelmiä löytyy aina valikoimasta, mutta makumaailma voidaan rakentaa myös täysin mukaillen asiakkaan toiveita. Kaikki täytteet valmistetaan alusta alkaen mahdollisimman tuoreita raaka-aineita käyttäen.

Allergiat sekä erilaiset ruokavaliot

Kaikki kakut leivotaan gluteenittomia raaka-aineita käyttäen tilassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia jauhoja. Keliakiasta, gluteeniyliherkkydestä sekä herkkyydestä vehnätärkkelykselle on kuitenkin hyvä mainita myös erikseen

Myös muut ruokarajoitteet sekä allergiat voidaan ottaa sovitusti huomioon. Vegaanisten kakkujen tilaaminen on myös mahdollista.

Muut tuotteet

Kakkujen ympärille voidaan rakentaa myös näyttäviä jälkiruokakokonaisuuksia. Kakkutilauksen yhteydessä on hieman ajankohdasta riippuen mahdollista tilata myös muita jälkiruokia ja herkkuja.

Ulkonäkö ja koristelu

Kakun ulkonäköä voidaan lähteä suunnittelemaan värin, teeman, tarinan, tavaran tai vaikka lempiherkun pohjalta. Suunnitelma tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Kakun ulkonäkö on aina uniikki. Erilaisia hahmoja tai muotokakkuja ei ole mahdollista tilata.

Say It With a Cake!